Onderhoud voor uw pc of laptop.

Uw trage computer laten opschonen door Computer Check Waddinxveen

Om uw computer goed in orde te houden, is het belangrijk regelmatig computer onderhoud te laten uitvoeren. Niet door de computer uit elkaar te halen en alleen maar stofvrij te maken, maar door bepaalde softwareprogramma’s uit te voeren wordt de computer opgeschoond. Daarna kijken we uiteraard hoe de conditie van de rest van de hardware is.

De werking

Met speciale software zorgt Computer Check dat overbodige bestanden verwijderd worden en dat de gegevens op de harde schijf goed worden georganiseerd. Hierdoor kan de computer of laptop weer snel en efficiënt werken zoals u gewend was.

Extra geheugen uitbreiding

Als uw computer verouderd en wat langzamer is wil dat niet zeggen dat deze direct vervangen moet worden. Door middel van het uitbreiden van extra geheugen kan deze in de meeste gevallen nog zeker een aantal jaren mee. Computer Check kan u hierin adviseren en indien gewenst de uitbreiding voor u bijplaatsen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Onderhoud computer en laptop

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bereikbaar van 08:00 t/m 22:00

0182 – 20 50 80
info@computer-check.nl

Snelle service en ook in de avonden bereikbaar!
van 07:00 t/m 22:00 bereikbaar op 0182 – 20 50 80
Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Computer Check levert ook refurbished hardware.
Computer en laptops die in goede staat zijn!

Computer Check is gecertificeerd tot ICT Keurmeester en heeft ook het ICT Keurmerk van de ICT Waarborg om meer zekerheid te bieden voor de klant.