Computer en laptop onderhoud!

Bij Computer Check staat de kwaliteit voorop en kunnen we ook uw pc of laptop opschonen. Je kunt na het opschonen weer genieten van een snellere en dus ook weer veilige pc of laptop. 

Een computer heeft toch onderhoud nodig! Meestal word dit uitgesteld en wanneer er problemen zijn vaak eigenlijk te laat actie ondernomen word.

De computer word hardwarematig en softwarematig opgeschoond.

 

Onderhoud-computer-of-laptop

Hoe werkt het onderhoud?

Bij Computer Check beginnen we met het onderhoud van de hardware. Na loop van tijd komt er vaak veel stof in de pc of laptop. Dit gaat tussen de koelribben van de computer of laptop zitten, waardoor er vaak warmte problemen gaan ontstaan. De componenten zoals het moederbord, processor, geheugen, SSD, Voeding of videokaart worden uitgebreid getest en gecontroleerd en zo nodig gereinigd. 

Met speciale software zorgt Computer Check dat overbodige bestanden verwijderd worden en dat de gegevens op de harde schijf goed worden georganiseerd. Hierdoor kan de computer of laptop weer snel en efficiënt werken zoals u eerder gewend was.  

Om uw computer goed in orde te houden, is het belangrijk regelmatig computer onderhoud te laten uitvoeren. Niet door de computer uit elkaar te halen en alleen maar stofvrij te maken, maar door bepaalde softwareprogramma’s uit te voeren wordt de computer opgeschoond. Daarna kijken we uiteraard hoe de conditie van de rest van de hardware is.

Extra geheugen uitbreiding?

Als uw computer verouderd en wat langzamer is wil dat niet zeggen dat deze direct vervangen moet worden. Door middel van het uitbreiden van extra geheugen kan deze in de meeste gevallen nog zeker een aantal jaren mee. Computer Check kan u hierin adviseren en indien gewenst de uitbreiding voor u bijplaatsen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem direct contact op met Computer Check

[contact-form-7 id="9380"]

ma t/m vr bereikbaar van 08:00 t/m 22:00
Za bereikbaar van 10:00 t/m 20:00

Computer Check
Mercuriusweg 27
2741 TB Waddinxveen

Main Menu