Computer reparatie Schiedam

U computer is kapot en uitgerekend gebeurt dit op een moment dat dit gewoonweg niet mag gebeuren. Wat nu? Zelf uw computer proberen te repareren of de hulp inroepen van “iemand die zo handig is met computers”? Als u in Schiedam of in de directe nabijheid van Schiedam woont, dan is uw probleem snel en op professionele wijze verholpen. Omdat u in Schiedam woont kunt u namelijk “computer reparatie Schiedam” inschakelen, een dienst van ICT bedrijf Computer Check. Computer reparatie Schiedam is de dienst die uw defecte of vastgelopen computers vaak dezelfde dag nog repareert.

Laptop reparatie en computerhulp Schiedam

Computer reparatie Schiedam is een onderdeel van de uitgebreide service die bekend staat onder computerhulp Schiedam. Ook laptop reparatie Schiedam is hier een onderdeel van. Wist u dat gebruikmaken van de service computer reparatie Schiedam voordeliger is dan het aanschaffen van een nieuwe desktop computer of laptop? Bijkomend voordeel van uw computer door ons laten repareren is dat onze medewerkers alles in het werk stellen om zoveel mogelijk van uw gegevens veilig te stellen. Dit noemen wij “data recovery”, waarbij we vanzelfsprekend vertrouwelijk omgaan met uw data.

Niet opgelost, geen uurloon!

Wij gaan met elke defecte computer graag de uitdaging aan om deze weer tot leven te wekken. Onze passie voor de wereld van de ICT gaat zelfs zover dat er geen uurloon in rekening wordt gebracht als blijkt dat wij uw laptop of pc niet meer aan de praat krijgen. Alweer een voordeel van computer reparatie Schiedam! Computer reparatie Schiedam inschakelen betekent ook dat u de deur niet uit hoeft. Wij komen immers gewoon bij u thuis of op locatie (kantoorbedrijf of instelling) langs om u zo snel als mogelijk weer over uw eigen computer te laten beschikken.

Computer reparatie Schiedam

VoIP Schiedam

Wij willen u graag meer over onze diensten vertellen, ook bijvoorbeeld over VoIP. VoIP staat voor Voice over IP: bellen via het internet. Alles wat u hiervoor hoeft te doen is even met ons bellen!

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bereikbaar van 08:00 t/m 22:00

0182 – 20 50 80
[email protected]

Main Menu