Computer reparatie Zevenhuizen

Je hebt een computer of laptop die niet goed meer werkt? Computer Check heeft dé service: Computer reparatie in Zevenhuizen bedacht. Hier ben je op het juiste adres voor een vakkundige computerreparatie of laptopreparatie. Computer Check komt op locatie in onder andere Zevenhuizen en omstreken. Je kunt hierbij denken aan elk probleem met de computer, laptop of bijvoorbeeld het interne netwerk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de Wifi verbinding niet optimaal is. We kunnen hiervoor nieuwe en betere hardware plaatsen en aansluiten, waardoor dit verbetert. Kortom voor elk probleem is er een oplossing!

Computer of laptop reparatie in Zevenhuizen

Computer-reparatie-zevenhuizen

In Zevenhuizen hebben we regelmatig klanten die erg tevreden zijn over de ICT diensten van Computer Check. Het repareren komt toch nog regelmatig voor, omdat in vele gevallen een nieuwe computer of laptop nog redelijk prijzig is. We kunnen het probleem vaak nog dezelfde dag oplossen indien deze in de ochtend ingepland word. Computer Check komt graag in actie als er iets niet goed werkt. Denk hierbij aan problemen met bijvoorbeeld de printer of het netwerk niet goed werkt of regelmatig weg valt. In de meeste gevallen is dit erg snel opgelost.

Je kunt direct contact opnemen met Computer Check, wanneer er een computer reparatie of laptop reparatie in Zevenhuizen nodig is.

  • Computer Check is eenvoudig te bereiken op: 0182-205080
  • Telefonisch contact met een ICT specialist
  • Geen noodzakelijke abonnementen die afgenomen moeten worden
  • Voorafgaande eerst een prijsafspraak met de klant
  • Bereikbaar van 08:00 t/m 22:00

Kies voor de betrouwbare service van Computer Check. We zijn aangesloten bij de ICT Waarborg.

Heb je nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bereikbaar van 08:00 t/m 22:00

0182 – 20 50 80
[email protected]

Snelle service en ook in de avonden bereikbaar!
van 07:00 t/m 22:00 bereikbaar op 0182 – 20 50 80
Voor meer informatie kun je contact opnemen.

We leveren ook refurbished hardware.
Computer en laptops die in goede staat zijn!

Computer Check is gecertificeerd tot ICT Keurmeester en heeft ook het ICT Keurmerk van de ICT Waarborg om meer zekerheid te bieden voor de klant.

Main Menu