Computer Check hét ICT bedrijf Gouda komt graag in Gouda bij klanten aan huis en op kantoor om computerhulp aan te bieden, in welke vorm dan ook! Vaak denken klanten dat het probleem met hun computer of laptop een heel lastig probleem is om op te lossen. U hoeft zich vanaf nu geen zorgen meer te maken, Computer Check komt namelijk op zeer flexibele tijdstippen bij u langs om alle denkbare computerproblemen te verhelpen. Van virussen, netwerk problemen, trage computers tot de reparatie van printers, voor Computer Check is alles wel inmiddels voorbij gekomen en is natuurlijk ook opgelost!

Het ICT bedrijf Gouda:

Heeft Gouda veel belangrijke klanten die bellen voor computerhulp? In Gouda zijn er inmiddels veel vaste klanten waar Computer Check af en toe langs komt om te helpen om storingen te voorkomen. Je kunt van maandag t/m zaterdag contact opnemen met Computer Check en Computer Check zorgt ervoor dat computerhulp bij u thuis of op kantoor wordt uitgevoerd.

Als u problemen heeft met de computer / laptop / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) Neem contact op met: 0182 – 20 50 80 van maandag tot en met zaterdag van 08.00-22.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag nog bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (29 euro per uur!). Computer Check werkt in de hele regio Gouda en u hoeft bij ons niet specifiek abonnement of servicecontracten af te sluiten. Voor de particulieren hebben we een onderhoudsabonnement inclusief virusscanner voor een scherp tarief!

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bereikbaar van 08:00 t/m 22:00

0182 – 20 50 80
[email protected]

Computer reparatie Waddinxveen

Snelle service en ook in de avonden bereikbaar!
van 07:00 t/m 22:00 bereikbaar op 0182 – 20 50 80
Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Ook is Computer Check gespecialiseerd in het verwijderen van malware en virussen. Een virusscanner is van cruciaal belang.

Computer Check is gecertificeerd tot ICT Keurmeester en heeft ook het ICT Keurmerk van de ICT Waarborg om meer zekerheid te bieden voor de klant.

Main Menu