Hét ICT bedrijf voor de inwoners van Zoetermeer

Computer Check komt graag bij bedrijven op kantoor in Zoetermeer. Ook komt Computer Check op locatie bij de particulieren. Ook kan elke willekeurige computerreparatie of laptopreparatie uitvoeren. Of dit nu op locatie bij u thuis is of op kantoor. Geen enkel probleem voor het ICT service bedrijf in Zoetermeer. We zijn blij dat we de klanten op zeer snelle termijn in kunnen plannen voor een afspraak op locatie. Of dit nu op kantoor of thuis is.

Ook kan Computer Check hét ict bedrijf op afstand (remote) veel werkzaamheden uitvoeren. Je kunt denken aan onder andere diverse software installaties, aanpassingen in Office programma’s, updates, malware verwijderen en nog veel meer. Indien je een probleem heeft met de computer of laptop kun je direct contact opnemen met 0182-205080 of naar de contact pagina gaan.

Vaak dezelfde dag nog op locatie

Vaak komen we dezelfde dag nog op locatie voor bij u thuis of op kantoor. Computer Check streeft er naar om binnen 24 uur een afspraak in te plannen. Ook hoef je geen duur onderhoudsabonnement te hebben en andere diverse verplichtingen. We rekenen €29,- per uur op locatie. De bereikbaarheid van Computer Check is van 08:00 t/m 22:00.

Laptop en computer reparatie

Ook zorgen we voor een voorspoedige laptop / computer reparatie voor de klant. Mocht de laptop of pc erg traag zijn kun je deze laten opschonen. Indien het scherm van de laptop kapot is kunnen we deze ook vervangen. We staan ook klaar voor softwarematige problemen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een virus of diverse software die Windows heeft aangetast. We raden u dan ook sterk aan om een betaalde virusscanner aan te schaffen. Hiermee kun je diverse problemen voor zijn. Klik hier om het aanbod van McAfee te bekijken. Je kunt dit product in de webshop bestellen, per telefoon of per mail. Voor meer informatie kun je altijd nog verder contact met Computer Check opnemen gevestigd op de Mercuriusweg 27 in Waddinxveen.

ict-bedrijf-zoetermeer

Main Menu