De ICT Diensten van Computer Check

Nieuwe Computers

Alle ICT Diensten onder andere computers leveren worden voor de verkoop uitvoerig en deskundig getest voordat deze de klant benaderen. Computer Check besteed veel tijd om de beste componenten bij elkaar te voegen. Wij bieden standaard 2 jaar garantie. Daarnaast worden alle computers gebruiksklaar afgeleverd op locatie. We kunnen ook als dat gewenst is al uw oude bestanden en email terug plaatsen van uw oude computer naar de nieuwe. Zo makkelijk werkt Computer Check te Waddinxveen. Maak nu direct een afspraak voor bij u thuis en geniet van onze service.

Nieuwe Laptops

Wij kunnen alle laptops leveren die u maar kunt wensen. De laptops worden standaard door ons compleet gebruiksklaar uitgeleverd zodat u niet voor verassingen komt te staan. Ook kunnen we in dit geval uw oude bestanden en uw e-mail over plaatsen op de nieuwe laptop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Refurbished Computers of Laptops

Ook verkopen we refurbished computers en laptops. Deze zijn uitvoerig nagekeken door Computer Check en zo nodig opgeknapt en getest door de technische dienst. Standaard geven we op de laptops 1 Jaar garantie en worden ze kant en klaar afgeleverd. Ook hierbij kunnen we al uw oude bestanden en e-mail over plaatsen naar de nieuwe laptop of computer. Mocht u achteraf nog problemen hebben kunt u altijd contact opnemen en via hulp op afstand Computer Check om hulp vragen.

Reparatie dienst

Computer Check repareert alle merken van laptops en computers. U krijgt altijd dezelfde dag nog een statusupdate van uw lopende reparatie en word direct geïnformeerd over de kosten. Ook krijgt u eerst een prijsopgave met een opsomming van de kosten die gemaakt moeten worden. U komt in ieder geval niet voor verassingen te staan bij Computer Check. Ook met onze ruime openingstijden zijn wij van 08:00 t/m 22:00 bereikbaar voor u.

 

ICT Diensten

Zijn er nog vragen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bereikbaar van 08:00 t/m 22:00

0182 – 20 50 80
[email protected]

Snelle service en ook in de avond bereikbaar!
van 08:00 t/m 22:00 bereikbaar op 0182 – 20 50 80
Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Ook levert ook refurbished hardware.
Computer en laptops die in goede staat zijn!

Computer Check is gecertificeerd tot ICT Keurmeester en heeft ook het ICT Keurmerk van de ICT Waarborg om meer zekerheid te bieden voor de klant.

Main Menu