Computer advies bij Computer Check

< Terug

Computer advies voor iedereen bij Computer Check

Bent u op zoek naar een nieuwe computer of laptop, maar weet u niet goed wat voor soort/merk u nodig heeft? dan helpen wij u graag verder. Samen met u kijken wij naar uw wensen en laten wij u verschillende modellen zien die bij uw wensen past. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe of refurbished laptops en nieuwe of refurbished computers zijn.

Computer Check kan computers en laptops in alle soorten, maten en specificaties aanleveren. ook worden deze aangepast of aangevuld zodat deze precies bij u past. Zoekt u een Computer of laptop met bijzondere specificaties? De computers & laptops die we standaard leveren zijn: Lenovo, Dell en HP (de business edities die kwalitatief erg goed zijn). Voor overige merken kunt u contact met ons opnemen. Dan helpen we u verder bij het uitzoeken van een nieuwe of refurbished computer of laptop. Ook zijn er zijn geregeld computers in de aanbieding.

Laptop computer advies

Refurbished Computer

Behoefte aan een goede computer, maar heeft u te maken met een klein budget? Dan is een slimme manier om minder te betalen voor een goede computer, het kopen van een refurbished computers. Deze goedkope computers zijn al eerder gebruikt en zijn volledig gecontroleerd en eventueel gerepareerd, waardoor u ze zo goed als nieuw kunt kopen.

 

Bestandsoverdracht van uw oude computer

Zit u met al uw oude bestanden en e-mails? Dan kunnen we uw oude bestanden en e-mails over plaatsen op de nieuwe computer. Zodat de Computer gelijk in gebruik kan worden genomen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Hoe zit het met de garantie van refurbished computers of laptops?

Op alle refurbished computers en refurbished laptops geven we standaard 1 jaar garantie. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Om een afspraak te maken kunt u ons bereiken op: 0182 20 50 80 of mailen naar: [email protected]. Onze locatie is gevestigd in Waddinxveen: Mercuriusweg 27 2741TB, Waddinxveen. Wel graag van te voren even een afspraak met ons maken via de mail of telefoon aangezien wij verschillende afspraken moeten inplannen.

Main Menu