Help mijn computer loopt vast wat moet ik nu doen?

< Terug

Slaat uw computer vast? Wat moet ik nu doen?

Er is niks wat vervelenders is dan wanneer u met uw computer aan het werk bent en ineens loopt uw computer vast. Helaas na een poos is er nog niks gebeurd, dus maar via de Windows of Apple toets de computer uitzetten als de computer vast loopt. Gebeurt dit één keer dan is het vervelend maar kan dat gebeuren. Echter wanneer dit vaker gebeurd gaat dit irriteren. Bij Computer Check bekijken we uw hele laptop en gaan we de oorzaak onderzoeken van de problemen met de computer. Er zijn meerdere oorzaken die tot vastlopen kunnen zorgen. Na het onderzoeken zorgen we dat uw hele computer opgeschoond wordt.

Computer loopt vast

Is uw computer niet te oud?

Mocht uw computer van ouderdom niet meer werken hebben we verschillende opties om uw computer onderdelen te vervangen of met u meekijken voor een nieuwe computer die bij uw wensen past.
Bij Computer Check is het mogelijk om nieuwe of refurbished desktop aan te schaffen.

Misschien kiest u voor een refurbished computer of laptop?

Refurbished houdt in dat het apparaat wel al eerder is gebruikt, maar het is niet hetzelfde als tweedehands. Refurbished desktops worden namelijk helemaal gecontroleerd voordat ze verkocht worden. Ook wordt de refurbished desktop helemaal gereinigd zodat u met een nieuw-lijkende desktop begint. Als enige defecten in het apparaat te vinden waren dan worden deze uiteraard ook verholpen, zodat u zeker weet dat een refurbished desktop prima werkt. Een ander verschil tussen refurbished en tweedehands is dat je bij uw aanschaf van een refurbished beeldscherm of desktop wel garantie krijgt. Als er toch nog wat mis blijkt te zijn kunt u altijd terug naar de verkoper en is er nog geen man overboord. Het is dus ook slim om refurbished artikelen van een partij te kopen die een flinke garantie belooft, dat laat zien dat het een betrouwbare partij is. Het zijn refurbished desktop, laptops, en tablets die verkocht worden.

Onze andere artikelen kunnen voor u ook erg interessant zijn:

Main Menu