Hoe koop je goedkope laptops?

< Terug

Stel je hebt een nieuwe laptop nodig, maar je hebt geen fortuin te spenderen, dan wil je een nieuwe laptop aanschaffen die zowel goed is als niet te duur. Om goedkope laptops te vinden die ook nog van goede kwaliteit zijn hebben wij enkele tips op een rijtje gezet.

goedkope laptops

Goedkope laptops? De refurbished laptop

Een slimme manier om minder te betalen voor een erg goede laptop is door het kopen van een refurbished laptop. Deze goedkope laptops zijn al eerder gebruikt alleen zijn ze volledig gecontroleerd en eventueel gerepareerd, waardoor je ze dus wel zo goed als nieuw kunt kopen. Hierdoor bespaar je al snel 25% tot 50% op de nieuwkoopprijs, waardoor je dus een duurdere refurbished laptop goedkoop kunt kopen.

Betaal niet voor wat je niet nodig hebt

Wanneer jij jouw laptop alleen wilt gebruiken voor het gebruiken van internet en de tekstverwerker dan is het onzinnig om een ontzettend dure processor te kopen om de computer sneller te maken. Kies in dat geval dus voor een simpelere processor en ook een goedkopere grafische kaart om geld te besparen.

Een Chromebook

Als jij vooral het internet nodig hebt, en dus ook geen groot geheugen nodig hebt, dan kun je veel geld besparen door een laptop aan te schaffen met Chrome OS als besturingssysteem. Deze zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan Windows computers en zeker als Apple computers. Hiermee ben je wel beperkt in jouw gebruik, het opslaggeheugen is vaak ontzettend klein, aangezien het gebruik van de Cloud voorop staat. Toch kunnen ze snel zijn wanneer je er dus weinig programma’s op hebt.

Wanneer je deze tips in jouw achterhoofd houdt hoeft het geen probleem zijn om goedkope laptops te vinden en hoef je dus geen fortuin neer te leggen voor jouw nieuwe laptop. Het kopen van een refurbished laptop kan een slimme stap zijn, als je maar zeker weet dat je wel een goed product in handen krijgt. Je bent er in ieder geval zekerder mee dan met het kopen van een tweedehandse laptop.

Heb je vragen hierover? Te allen tijde kun je contact opnemen met Computerwinkel Waddinxveen.

Onze andere artikelen kunnen voor jou ook erg interessant zijn:

Main Menu