Klanten ervaringen over Computer Check

Computer Check vind het erg belangrijk om de klanten goed te kunnen helpen. Daarom zetten we de kwaliteit van de service en dienstverlening voor op. De afhandelingen van reparaties en andere ICT Diensten handelen we dan zo nodig ook zo spoedig mogelijk af. 

Aangesloten bij de ICT Waarborg

Computer Check is aangesloten bij de ICT waarborg waarbij u er zeker van bent dat u goed word geholpen bij een computer of laptop reparatie. U profiteert dus van betrouwbare service en dienstverlening voor uw huidige ICT apparatuur. Ook beschikt Computer Check in Waddinxveen over een ICT Keurmerk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

De certificeringsprocedure die ICT Waarborg hanteert en toetst bedrijven, zo ook Computer Check, op een aantal belangrijke punten voordat het certificaat wordt toegekend. Dit benadrukt de betrouwbaarheid van een gecertificeerd bedrijf.

Daarnaast kunt u er als klant bij een gecertificeerd bedrijf vanuit gaan dat de algemene voorwaarden voldoen aan de consumentenwetgeving en er dus geen voorwaarden van toepassing zijn die nadelig zijn voor de consument.

Naast deze zijn er nog vele andere voordelen zowel voor u als voor ons. 

Deze ICT Waarborg certificering onderstreept dus de betrouwbaarheid van ons als uw ICT partner en brengt ons in de gelegenheid om een optimale service aan te kunnen bieden. En dat is nu precies waar Computer Check voor staat!

Main Menu