Laptop-game

Game laptop

Een game laptop gebruik je om games op te spelen, maar weet je ook welke laptop geschikt is voor de games die je wil spelen? Voor een nieuwe gaming laptop is het belangrijk om niet te bezuinigen op de videokaart omdat je deze bij een laptop vaak niet kunt vervangen. Bedenk dus van tevoren welke games je wil spelen en op welke kwaliteit je deze wil spelen voordat je een nieuwe gaming laptop gaat kopen.

 

Welke kwaliteit wil ik?

Het is dus belangrijk om jezelf af te vragen wat voor games je gaat spelen en wat voor videokaart je nodig hebt voor deze games. Bij een gaming laptop is de videokaart het meest belangrijke onderdeel. Dit bepaalt namelijk op welke hoeveelheid frames per seconde je een spel kunt spelen. Ook is het beeldscherm erg belangrijk, wil je gamen in full hd of wil je ook kunnen gamen in 4K? Let dus bij het kopen van een nieuwe gaming laptop ook op de verversingssnelheid van het beeldscherm. Heb je vragen over welke laptop bij jou past? Neem dan contact met ons op.

Gaming-laptop

Hoge eisen aan een laptop om te gamen

Gaming laptops zijn voor iedereen die hoge eisen stelt aan een laptop, maar die toch graag mobiel is. Een gaming laptop bevat een krachtige videokaart, veel werkgeheugen en een goede processor zodat jij de games wil spelen die jij wil in de hoogst mogelijke framerate.

Ben jij op zoek naar die snelle laptop om op te kunnen gamen? Dan ben je bij Computer Check aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan gaming laptops en hebben dus altijd het apparaat wat bij jou past. Kijk voor de geldende garantie bij het product in onze webshop. Computer Check is aangesloten bij de ICT waarborg en heeft het ICT keurmerk. Heb je verder nog vragen over het kopen van een nieuwe gaming laptop of over iets anders? Neem dan contact met ons op!

Main Menu