Een nieuwe laptop kopen?

U wilt een nieuwe laptop kopen? Er worden dagelijks veel nieuwe laptops verkocht. De ontwikkeling blijft zich vernieuwen en de prestaties worden steeds uitgebreider. Het kopen van een nieuwe laptop blijft dus elke keer weer een uitdaging. Tegenwoordig moet u erg opletten voor goede kwaliteit. Het is immers ook belangrijk om te kijken wat het budget is voor de nieuwe laptop en waar u de laptop voor wilt gaan gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ”normaal” gebruik zoals een beetje surfen op internet en documenten verwerken. Of totaal iets anders bijvoorbeeld videobewerking of fotobewerking. Dit vraagt veel meer geheugen en processor snelheid. Dan komt u al gouw in het duurdere segment laptops. Bij Computer Check bent u bij het juiste adres. Bij vragen kunt u altijd even bellen of mailen.

Nieuwe-laptop-kopen-computer-check

Gericht een nieuwe laptop zoeken die bij u past!

Zoals al eerder aangegeven kunt u het beste kijken waarvoor u de nieuwe laptop voor wilt gaan gebruiken. De wat goedkopere laptops gaan meestal minder lang mee dan de duurdere varianten. Er word bezuinigd op bijvoorbeeld de kwaliteit van de behuizing en de schermscharnieren, waardoor dit vaak op lange termijn voor een dure reparatie veroorzaakt. U zult dus ook moeten kijken indien u de laptop echt dagelijks intensief gaat gebruiken wellicht voor een zakelijke laptop moet gaan. Deze hebben we eventueel ook vaak refurbished en zijn meestal in de staat als nieuw, maar toch gebruikt. Deze kunnen nog vele jaren mee en zijn veel steviger en vaak ook krachtiger. Ook zijn deze vaak vele malen goedkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Nieuwe-laptop-kopen-office-2019

U wilt een nieuwe laptop kopen met Office?

U kunt er voor kiezen om een nieuwe laptop te kopen met direct een Microsoft Office pakket. Daar is tot nu toe nog de keuze om dit per jaar te laten factureren of per licentie. Per licentie kunt u in ieder geval tot de ondersteuning geldig is gebruik maken van het gehele pakket en hoeft u niet per jaar te gaan betalen. Indien u dit pakket aan wilt schaffen kunt u altijd nog even contact opnemen of via de webshop het pakket bestellen. U word dan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. 

Jaivy Matser
Jaivy Matser
07/02/2021
Snel mijn accu vervangen en werkt top, voor een goede prijs! Kom er zeker terug als ik weer wat heb! Aanrader
michael aantjes
michael aantjes
16/01/2021
Heel snel geholpen met mijn gesneuvelde laptop!
N Blom
N Blom
16/01/2021
Ervaren, weet waar hij over praat en snelle service! Top geholpen.
Elly Kramer
Elly Kramer
05/01/2021
Heel plezierig geholpen. Mijn ESET licentie snel en vakkundig verlengd.
Jan van der Burg
Jan van der Burg
18/12/2020
Een aanrader. Vakkundig en snel geholpen vandaag.
J.W. de Bruin
J.W. de Bruin
17/12/2020
Sympathieke, hulpvaardige en deskundige ondernemer. Probleem met mijn laptop werd in korte tijd opgelost.

Welk formaat laptop is voor mij geschikt?

Het beeldscherm van de laptop is ook belangrijk en beoordeeld ook mee bij de aankoop van een nieuwe laptop. Tegenwoordig heb je veel schermen met UHD of 4K. Voor normaal gebruik is tegenwoordig Full HD (1920 x 1080) redelijk standaard. Er zijn maten van 11 inch t/m 17 inch beschikbaar. Het meest verkochte formaat is geregeld 14 Inch, omdat dit meestal handig is voor onderweg en toch net groot genoeg om er op te werken. Voor foto’s zouden we aanraden om toch naar de 15 inch te gaan. Een mooiere, scherpere en nog gedetailleerder beeld komt echter wel met een prijs. Want uiteraard betaalt u voor een laptop met Ultra HD beeldscherm meer dan voor een laptop met een ‘slechts’ een Full HD scherm. Maar dat is niet het enige. Een 4K scherm gebruikt namelijk tevens aanzienlijk meer stroom dan een Full HD scherm. Waardoor een batterijlading minder lang mee zal gaan. Een laptop kopen met een 4K scherm is dan ook alleen aan te raden wanneer u dat echt nodig denkt te hebben. Bijvoorbeeld wanneer u veel en fanatiek digitaal fotografeert en filmt. En wat u maakt met een zo hoog mogelijke beeldkwaliteit wilt kunnen bekijken op uw laptop. De kwaliteit van het beeld is overigens niet alleen afhankelijk van de resolutie van het beeldscherm, maar tevens van de gebruikte grafische processor. Tevens wordt de snelheid waarmee het beeld op het beeldscherm wordt opgebouwd hoofdzakelijk bepaald door de grafische processor. Maar ook het type en de hoeveelheid geheugen die de grafische processor tot zijn beschikking heeft draagt er sterk aan bij.

Main Menu