online-computer-kopen

Online computer kopen

U wilt online een computer kopen? Dan kunt u er voor kiezen om een computer online te kopen bij Computer Check Waddinxveen. U profiteert van eerlijke prijzen en ontvangt een computer die zo goed als niet functioneert. De gebruikte computers zijn in de meeste gevallen voorzien van een nieuwe SSD. Ook zijn deze hardwarmatig gereinigd en voorzien van het nieuwste besturingssysteem. U hoeft dus geen bijzondere updates en andere fratsen uit te halen voordat u aan de slag wilt gaan.  

Online een refurbished computer kopen

Wanneer u een refurbished computer gaat kopen moet u er zeker van zijn dat deze goed werkt. Er zijn verschillende websites waar deze aangeboden worden en niet goed afgeleverd worden. Bij Computer Check zorgen we voor een goede afhandeling en mocht er een defect zijn word dit zo spoedig mogelijk opgelost. Op elke refurbished computer zit standaard 1 jaar garantie op de hardware. Eventueel voor kleine diverse software matige problemen staan we voor u klaar en kan dit in de meeste gevallen op afstand. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ”remote support via Teamviewer”. De computers zijn in uitstekende staat en voorzien van vernieuwde hardware wanneer nodig. Dit maakt het met de kosten erg aantrekkelijk, omdat u bij een nieuwe computer direct met een groot prijsverschil zit. 

Refurbished-pc-kopen-voordelig

Uw computer uitzoeken

U kunt veel geld besparen om uw computer online te kopen via Computer Check. Deze systemen zijn tegenwoordig allemaal voorzien van een SSD en zijn erg snel. Wanneer u bij ons een computer koopt is deze in de meeste gevallen binnen 1 dag gereed en kan daarna worden opgehaald of geleverd worden. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Of bel gewoon even: 0182-205080

Main Menu