pc-hulp-Gouda

PC Hulp Gouda! 

U bent waarschijnlijk terecht gekomen, omdat u pc hulp in Gouda nodig heeft. Computer Check is een bedrijf die gespecialiseerd is in het oplossen van computer problemen. In de meeste gevallen kan dit gelukkig op afstand. Dit scheelt vaak in de kosten en hoeft niemand onnodig de deur uit. Via ”hulp op afstand” kunnen we vaak binnen een half uur uw probleem oplossen en zijn hier niet veel kosten aan verbonden. Uiteraard komt Computer Check ook graag bij u thuis voor pc hulp in Gouda

Snelle en betrouwbare service van Computer Check!

Computer Check biedt snelle en betrouwbare pc hulp in Gouda. Om u als klant tevreden te stellen gaan we door tot er een goede en passende oplossing voor u is. Ook voor het repareren van computers of laptops bent u bij Computer Check op het goede adres. Tevens zijn we aangesloten bij de ICT Waarborg en hebben het ICT keurmerk behaald. Dit betekend dat we dit erg serieus nemen en u als klant goed van dienst willen zijn.  

Voordelig en snel op locatie in Gouda

Pc hulp in Gouda word vaak gebruikt. We komen inmiddels vaak op locatie bij klanten in Gouda met een zeer voordelig uurtarief. In de meeste gevallen kan dit binnen 1 werkdag ingepland worden en word u zo spoedig mogelijk ingepland. Dit kan overdag, maar ook als dit een hoge prioritijd heeft eventueel in overleg in de avond. Computer Check is immers bereikbaar van 08:00 tot 22:00. Wanneer u uw computer of laptop wilt brengen bel wel even van te voren. We willen niet dat u eventueel voor een dichte deur staat op de Mercuriusweg 27 in Waddinxveen. Bellen kan naar 0182-205080 !

Main Menu