pc-hulp-reeuwijk

U wilt pc hulp in Reeuwijk?

Wanneer uw computer of laptop niet goed werkt is dit erg vervelend. Computer Check biedt onder andere pc hulp in Reeuwijk aan. U kunt terecht voor eventuele laptop reparaties, computer reparaties en voor diverse hardware. Denk hierbij aan een nieuwe computer incl. het overzetten van de bestanden en software van uw huidige computer of laptop. Ook kunnen we vaak in de meeste gevallen erg snel reageren, omdat er veel van deze werkzaamheden op afstand afgehandeld kunnen worden. Zo kunnen we bijvoorbeeld Microsoft Office op afstand op uw pc of laptop installeren en uw huidige mail overzetten. Uiteraard bieden we ook pc hulp  op locatie aan voor €29,- per uur. Bekijk de ICT Diensten voor meer informatie over Computer Check

Uw computer laten repareren? 

U kunt ook eventueel uw computer of laptop laten repareren voor een zeer voordelig tarief. We komen de computer of laptop bij u ophalen en thuis brengen wanneer dit nodig is en u geen vervoer heeft. Computer Check biedt deze voordelige dienst aan, omdat er veel vraag is naar pc hulp in Reeuwijk. Computer Check is gevestigd op de Mercuriusweg 27 in Waddinxveen en is regelmatig bij diverse klanten in Reeuwijk te vinden. Neem voor meer informatie contact op.

Een nieuwe pc of laptop?

U wilt hulp bij het aanschaffen voor een nieuwe computer of een nieuwe laptop? We helpen u graag bij het uitzoeken welke laptop of computer u nodig heeft. In de meeste gevallen hebben we een aantal soorten computers of laptops in voorraad. Dit is vaak verschillend, dus wanneer er niet iets tussen zit voor u op de webshop kunt u altijd nog even vrijblijvend contact opnemen. Ook kunnen we zeer voordelig een refurbished laptop of een refurbished computer leveren. In de meeste gevallen zijn deze al voorzien van een nieuwe SSD en een nieuwe Windows 10 PRO Licentie. 

Main Menu