Refurbished-pc-kopen-voordelig

Refurbished PC

U bent toe aan een nieuwe pc, maar laat uw budget dat momenteel niet toe? U kunt dan een voordelige keuze uit het grote aanbod gebruikte computers van Computer Check Waddinxveen. Deze leveren vaak dezelfde of zelfs betere prestaties als nieuwe pc’s, terwijl de prijs een stuk lager ligt. Verder heeft u een ruime keuze aan verschillende hoogwaardige merken, zoals HP en Dell. Zo kunnen wij goede refurbished pc’s voor een voordelige prijs aanbieden. De prijs is uiteraard inclusief garantie van minimaal 1 jaar. Bekijk hiervoor de webshop voor het actuele aanbod. Mocht er niet iets bij zitten voor u neem dan even contact met ons op. 

Snelle en voordelige refurbished computers 

De markt in refurbished computers is steeds groter aan het worden. Op internet is het aanbod groot, maar de kwaliteit is niet altijd goed. Bij Computer Check in Waddinxveen kunt u ervan uitgaan dat de refurbished computers die wij aanbieden van de beste kwaliteit zijn. Hoe wij deze goede kwaliteit kunnen garanderen? Door een uitvoerige controle uit te voeren op iedere pc, laptop en hardware die bij ons ter verkoop worden aangeboden. Zo is uw aankoop altijd betrouwbaar. In de meeste gevallen word er bij een refurbished computer een nieuwe SSD in gemonteerd zodat deze als nieuw functioneert. 

Jaivy Matser
Jaivy Matser
07/02/2021
Snel mijn accu vervangen en werkt top, voor een goede prijs! Kom er zeker terug als ik weer wat heb! Aanrader
michael aantjes
michael aantjes
16/01/2021
Heel snel geholpen met mijn gesneuvelde laptop!
N Blom
N Blom
16/01/2021
Ervaren, weet waar hij over praat en snelle service! Top geholpen.
Elly Kramer
Elly Kramer
05/01/2021
Heel plezierig geholpen. Mijn ESET licentie snel en vakkundig verlengd.
Jan van der Burg
Jan van der Burg
18/12/2020
Een aanrader. Vakkundig en snel geholpen vandaag.
J.W. de Bruin
J.W. de Bruin
17/12/2020
Sympathieke, hulpvaardige en deskundige ondernemer. Probleem met mijn laptop werd in korte tijd opgelost.

Garantie op elke refurbished pc!

Om de kwaliteit van onze refurbished computers extra te waarborgen, krijgt u standaard 12 maanden garantie op uw aankopen. U hoeft dus geen garantie apart bij te kopen. Uw refurbished computer word gerepareerd of vervangen als deze buiten uw schuld kapot gaat. 

Compacte refurbished computer

In de vele gevallen hebben we de SFF modellen vaak op voorraad. Dit zijn erg compacte computers. Ze zijn er al vanaf €349,- incl. garantie van 12 maanden. Neem voor meer informatie een kijkje op de webshop van Computer Check. Voor vragen kunt u altijd nog even contact met ons opnemen.

Main Menu