Routers

Routers

Ben je op zoek naar de beste router voor jouw situatie? Dan ben je bij Computer Check aan het juiste adres! Een router zorgt voor draadloos internet of een een verbinding met kabels. Dit kan in je huis zijn, maar ook bijvoorbeeld op kantoor. Als je je computers, tablets, tv’s of smartphones met het netwerk wil verbinden doe je dit met een router. Op deze manier kun je overal je eigen films streamen, gebruik maken van het web of downloaden. Een router is dus het hart van je thuisnetwerk. Heb je meer vragen over routers? Neem contact met ons op.

Er zijn meerdere dingen waar je op moet letten bij het kopen van een router. Wil je bijvoorbeeld in je hele huis dekking? Kies dan bijvoorbeeld een apparaat met multiroom wifi. Als je hoge kwaliteit films wil kunnen streamen heb je ook een router nodig met een hoge snelheid. Wil je je apparaten juist verbinden met een kabel? Dan heb je genoeg netwerkpoorten nodig. Je kunt je netwerk verder uitbreiden met bijvoorbeeld verdere uitbreidingen of andere accessoires zoals powerlines, switches en access points.

Stabiele-router

Stabiele apparatuur is belangrijk

Ben je dus op zoek naar een nieuwe router voor je netwerk? Dan ben je bij Computer Check aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod en hebben dus altijd het juiste apparaat wat bij jou past. Of je nu op zoek bent omdat je overal films wil kunnen streamen, je graag overal gebruik wil kunnen maken van het web of om een andere reden, Computer Check heeft het juiste apparaat voor jou! Kijk voor de geldende garantie bij het product in onze webshop. Computer Check is aangesloten bij de ICT waarborg en heeft het ICT keurmerk.

Heb je verder nog vragen over het kopen van een nieuwe router, of over iets anders? Neem dan contact met ons op!

Main Menu